Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Højtaler for kvart million skal redde B&O

Onsdag den 7 oktober 2015 kl. 10:00 af: Lise Møller Schilder

Det er svært at vide, hvor mange kunder, der findes i verden, som vil give en kvart million for en højtaler. B&O tror dog på, at deres højtaler bliver et hit.

Bang & Olufsen har i denne uge præsenteret deres nyeste produkt Beolab 90. Det er en højtaler, der vejer 137 kilo og ifølge Business.dk koster omkring en kvart million kroner. Hvis man skal have to højtalere bliver prisen således en halv million kroner.

- BeoLab 90 er lyden af fremtiden. Denne intelligente højttaler måler de akustiske påvirkninger fra sine omgivelser og udsender en lyd, der er optimeret i forhold til den ønskede lytteposition. Man behøver hverken at være tæt på højttaleren eller foran den for at få en fantastisk lydoplevelse," siger administrerende direktør Tue Mantoni i en pressemeddelelse.

Bang & Olufsen har tidligere haft succes med deres mindre dyre produkter indenfor serien Play, som blandt andet tæller høretelefoner. Men Struervirksomheden har ikke glemt det klientel, som har råd til rigtig dyre lydoplevelser.

- BeoLab 90 er den mest komplette højttaler, vi nogensinde har skabt. Den er et studie i enestående håndværk, ideelle materialer og overlegen teknologi. Fremtidige Bang & Olufsen produkter kommer til at nyde godt af den knowhow, vi har fået i forbindelse med udviklingen af BeoLab 90 – og vores kunder kommer til at elske lyden fra denne exceptionelle højttaler i deres hjem, siger Tue Mantoni.

Bang & Olufsen kæmper stadig med at gøre forretningen rentabel. Regnskabet fra første kvartal blev offentliggjort den 30. september, og det viste, at Bang & Olufsen trods fremgang i omsætningen på 17 procent, stadig havde akkumuleret et samlet underskud på 118 millioner kroner før skat for første kvartal.

Virksomheden lukkede i juni, juli og august ni butikker, således at det samlede antal butikker ender på 516. 

LÆS OGSÅ: B&O sælger fraFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD