Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Corona-ramt spisekæde vil give de tabsgivende steder kniven

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 2 marts 2021 kl. 10:53 af: Kristian Holgersen

Restriktioner og mindre trafik stikker en kæp i hjulet på velkendt spisekæde, hvor årets bundlinje ligger langt under vanligt niveau.

Langs de danske motorveje er det under normale omstændigheder muligt at svinge ind på 11 restauranter i kæden Monarch, når sulten eller tørsten melder sig.

Gennem coronakrisen har trafikken på vejene været mindre tæt, og det har, sammen med rækken af corona-restriktioner, været medvirkende til et markant fald på bundlinjen.

I det forskudte regnskabsår 2019/20 opnåede Monarch A/S et samlet resultat på godt 5,3 millioner kroner - en væsentligt tilbagegang i forhold til de senere år, hvor overskuddet har svinget mellem 7 til 17 millioner.

Ifølge ledelsen står det indeværende regnskabsår også til at blive negativt påvirket af coronakrisen, som i øjeblikket har ført til midlertidig lukning af hele kæden. Alligevel bliver der slået en positiv tone an i årsrapporten.

- Det forventes, at selskabets samlede aktiviteter i det kommende år vil udvikle sig positivt, da tabsgivende enheder lukkes eller afhændes, fremgår det af årsrapporten.

- Ligeledes forventes en positiv effekt af den øgede trafik på motorvejsnettet. Vi forventer også, at COVID-19-situationen vil generere mere lokal aktivitet i Danmark i løbet af de næste par år, hvilket vi antager vil have en positiv indvirkning.

LÆS OGSÅ: Stifter af protestgruppe opdigtede middag på restaurantFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD