Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Zalando vil sælge tøj direkte fra fabrikken

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 23 september 2015 kl. 09:15 - Kilde: Dansk Mode og Textil

Den tyske modegigant Zalando har lavet en ny app, der skærer mellemmanden væk. Målgruppen er de helt unge.

Der er mange muligheder i at introducere unge kunder til at handle på nye måder på nettet. Det har man vurderet i onlinebutikken Zalando, som sælger tøj og tilbehør.

Fra oktober kan kunderne nemlig downloade en app, hvor de kan købe tøj direkte fra en lang række europæiske fabrikker. Appen hedder MOVMNT. Det skriver Dansk Mode og Textil

Det er særligt ukendte mærker og billige producenter, der ikke producerer et specifikt mærke, som appen gør det muligt at købe tøj fra. 

- Det bliver et ”mobile only”-tiltag, hvilket giver rigtig god mening for os, eftersom målgruppen primært spænder fra teenagere til kunder i de tidlige 30’ere, hvor prisen virkelig betyder noget. Med appen bliver det muligt for kunderne at købe direkte fra fabrikkerne. Det bliver en slags markedsplads, siger Dimitri Elfes, der er development manager hos Zalando, til Dansk Mode og Textil .

Sikkerhed er vigtig

Zalando kommer ikke til at lancere appen under ejet brand. Men det betyder ikke, at man ikke kan regne med kundesikkerhed, når man bruger den til at handle.

- Der er indlagt sikkerhed i appen. Når du handler med en producent af en vare, vil pengene blive overført til en tredjepartsbank, der opbevarer pengene i 50 dage. Det gør de, da du som kunde har 30 dages returret, hvis varen skulle fejle noget. Så der er sikkerhed for både kunde og producent, siger Dimitri Elfes.

Appen bliver først aktiv i England og Frankrig, mens det i Danmark endnu er uvist, hvornår appen er klar. Det vil den dog være inden udgangen af 2015. Ved udgangen af 2015 regner Zalando med, at appen har mindst 10 millioner brugere på verdensplan.

LÆS OGSÅ: Zalando køber sig ind i kriseramt modemesse

Læs hele artiklen på Dansk Mode og Textil


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD