Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Slå konkurrenterne med visuelt og interaktivt content [+3 eksempler]"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Prinsesse og minister kommer til åbning af særlig dagligvarebutik

Prinsesse og minister kommer til åbning af særlig dagligvarebutik
H.K.H. Prinsesse Marie deltager ved åbningsfesten for den nye Wefood-butik i Tingbjerg. Foto: Bax Lindhardt.
Torsdag den 17 september 2020 kl. 11:27 af: Kristian Holgersen

Åbningsfesten for den femte butik i en ekspansiv overskudskæde har en fornem gæsteliste. Yderligere ekspansion er på tegnebrættet.

Folkekirkens Nødhjælp er nået op på at have fem Wefood-butikker, hvor der er overskudsvarer til nedsatte priser på hylderne.

Den seneste butik i rækken, som har fået adresse i københavnske Tingbjerg, holder åbningsfest den 29. september med prominente navne på gæstelisten. H.K.H. Prinsesse Marie har meldt sin ankomst, og hun bliver flankeret af fødevareminister Mogens Jensen (A).

Festen bliver afholdt på FN’s Internationale Madsspildsdag, som desuden bliver gjort til Danmarks Nationale Madspildsdag.

- Som protektor for Folkekirkens Nødhjælp har Prinsesse Marie i flere år været engagereret i kampen mod madspild, fremgår det af en pressemeddelelse.

Kæden vokser

I 2016 åbnede Folkekirkens Nødhjælp landets første butik, der sælger varer med beskadiget emballage, forkert mærkning, overskredet dato for holdbarhed og varer, der er gået ud af sæson.

Siden har interessen for konceptet vist at være så stor, at Wefood er blevet til en kæde med fire butikker i København og en enkelt i Aarhus. Men snart fortsætter ekspansionen med en butik i Vejle.

- Vi er simpelthen så glade for, at danskerne støtter og bakker op om Wefood. Det gælder både de mange kunder, de fantastiske frivillige, der driver butikkerne, men også vores mange gode leverandører og samarbejdspartnere, siger Birgitte Qvist-Sørensen. Hun er generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp.

- Sidste år modtog vi en donation fra Salling Fondene på 3,41 mio. kroner, og det er blandt andet takket være den flotte donation, at vi kan åbne flere butikker og snart kan kalde os landsdækkende. Hver gang vi åbner en ny butik, kan vi sammen mindske madspild og skabe mere overskud, der går til vores arbejde for verdens fattigste, siger hun.

Ser en forbrugerrevolution

Sidste år beskrev Birgitte Qvist-Sørensen, at succesen med Wefood bygger på en stærk tendens blandt forbrugrene.

- Vi kan se, at der er en forbrugerrevolution i gang, hvor danskerne bliver mere og mere bevidste om, hvilken forskel de selv kan gøre i deres hverdag, sagde Birgitte Qvist-Sørensen sidste år.

- Vi har haft en rekord god sommer med rigtig mange kunder, og vi vil gerne udvide konceptet. Derfor planlægger vi at åbne endnu en butik i efteråret og forhåbentlig to butikker i 2020, fortsatte hun.

LÆS OGSÅ: Åbner første butik midt i sommer-hotspotFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD