Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Iværksættere går i luften med gratis læringsnetværk for hjemsendte

Foto: PR grafikIværksættere går i luften med gratis læringsnetværk for hjemsendte

FAKTA: Restart

- Det er gratis for brugerne at være en del af netværket.

- Brugere kan oprette sig via et link eller scanne en QR kode.

- Målgruppen er hjemsendte, som arbejder med salg og service i hverdagen - primært inden for detail og hospitality.

- Projektet løber indtil landet er fuldt genåbnet og vil løbende blive videreudviklet gennem input fra brugerne

 
Mandag den 1 februar 2021 kl. 10:42 af: Kristian Holgersen

Butiksansatte kan bruge et nyt læringsnetværk til at skærpe fagligheden, mens de er tvunget til at gå hjemme på lønkompensation.

Hverdagen har totalt skiftet karakter for alle de butiksansatte, som lige nu er afskåret fra at møde ind på arbejde. I stedet for at være blandt kunderne i butikken, må de holde sig hjemme på lønkompensation.
 
En del af den ufrivillige arbejdspause kan måske bruges på det nye læringsnetværk - Restart - der netop er gået i luften.
 
Restart er gratis og tiltænkt sælgere og ansatte i blandt andet detailbranchen, der trænger til en ny start, når samfundet for alvor åbner igen. Men alle er velkomne, lyder det fra Emil Hejlskov - medstifter og adm. direktør for Institut for Læringsdesign - som har udviklet Restart. 
 
Det nye netværk tager udgangspunkt i en app, hvor brugerne kan blive klogere på blandt andet salg, service og samarbejde. 
 
- I netværket bliver deltagerne hjulpet til at bevare motivationen og tackle uvisheden under nedlukningen gennem videoer og podcasts. Samtidig kan de udveksle erfaringer og skabe nye relationer gennem et online community, skriver Institut for Læringsdesign i en præsentation. - Deltagerne får mulighed for at optjene point, få diplomer for gennemførte kurser og gøre sig klar til genåbningen.
 
Institut for Læringsdesign oplyser, at brugerne af netværket, ifølge Erhvervsstyrelsen, ikke kommer på kant med reglerne for lønkompensation.
 
Satser på digital læring
 
Institut for Læringsdesign er en ny virksomhed, men iværksætterne bag har mange års erfaring fra konsulentbranchen og har sideløbende udviklet konceptet Retail Academy, der er en online læringsplatform, som mere end 1.000 ansatte i detailbranchen har været igennem i sidste del af 2020. 
 
- Markedet er modnet fem-seks år under covid-19 i forhold til anvendelse af digitale værktøjer til læring. Det er i dag mere en selvfølgelighed at have en medarbejder-app, end undtagelsen, siger Emil Hejlskov til detailfolk.dk. Han er blandt de fire partnere i Institut for Læringsdesign.
 
- Der har været nogle teknologiske gennembrud, som gør at vi i dag kan det, vi drømte om for blot to år siden. Det giver os så mange muligheder indenfor måling, evaluering og forankring af læring, fortsætter han.
 
Brugerne kan oprette sig via mobilen HER.


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD