Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"De liberale erhverv bør investere i deres online synlighed, så de er klar til genåbningen"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Igen-igen: Landsdækkende kæde står klar med ny adm. direktør

Foto: detailfolk.dkMandag den 8 marts 2021 kl. 09:45 af: Kristian Holgersen

Sidste år sprang den nyankomne direktør i Kop & Kande fra efter et kort visit. En erfaren detailprofil overtager nu stillingen.

Et langt stræk med samme adm. direktør i Kop & Kande sluttede, da Peter Rønn i 2020 valgte at søge andre græsgange efter 11 år i spidsen for den store isenkræmmerkæde.

I stedet fik Thomas Nielsen jobbet fra august, omend kun for en kort stund. Allerede ved årsskiftet hoppede han tilbage til Coop, hvor han havde en stilling som kædedirektør i Fakta på hånden.

Det efterlod igen Kop & Kande uden en adm. direktør. Men nu har isenkræmmerkæden igen fundet en afløser. Denne gang er der tale om 50-årige Peter Devantier Therkelsen, som efter planen trækker i arbejdstøjet fra 1. juni 2021.

- Peter har mere end 25 års erfaring indenfor detail/kædedrift, så han har et solidt fundament at arbejde ud fra, skriver Kop & Kande i en pressemeddelelse på LinkedIn.

Gennem de seneste seks år har Peter Devantier Therkelsen været adm. direktør for lampekæden Lysmesteren, som har 30 butikker over det meste af landet, fremgår det af cv’et på LinkedIn.

Tidligere har han også været afdelingschef i Salling Group (dengang Dansk Supermarked), distrikschef i 7-Eleven og kædechef for en række kæder under Power A/S - blandt andet Punkt1, Lysmesteren og ELplus.

Kop & Kande er en frivillig kæde med lige over 100 medlemsbutikker. I det seneste årsregnskab, som gælder for 2019, opnåede moderselskabet en omsætning på 491 millioner kroner og et overskud på 17,5 millioner.

LÆS OGSÅ: Matas-konkurrent på jagt efter milliarden får ny adm. direktørFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD