Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Giver fem modsvar til ministeren i sag om skæve nonfood-regler

Foto: detailfolk.dkFredag den 22 januar 2021 kl. 12:18 af: Redaktionen

De gode argumenter for at lade supermarkederne sælge nonfood-varer er helt fraværende, lyder kritikken fra stifteren af Detailfolk.dk.

At supermarkederne kan blive ved med at sælge nonfood-varer, når udvalgsvarebutikkerne er tvunget til at holde lukket, har mødt stærk kritik fra flere sider.

Torsdag aften var den fungerende erhvervsminister - Dan Jørgensen (A) - så endnu en gang ude at forsvare regeringens standpunkter - denne gang i DR-programmet Aftenshowet.

Men de gode argumenter manglede, lyder reaktionen fra Dennis Clausager. Han er stifter af Detailfolk.dk og driver desuden fire modebutikker på Sjælland.

- Dan Jørgensens argumentation for at bevare non-food-salg i dagligvarehandlen er nok den tyndeste kop te fra en politiker, jeg nogensinde har oplevet, skriver Dennis Clausager i et blogindlæg, hvor han opremser fem grunde til, at ministerens argumentation ikke holdt vand.

Bliver der ikke ændret på de nuværende regler, kan det skabe en alvorlig skævvridning i detailbranchen, skriver Dennis Clausager i sit blogindlæg.

- De store, kapitalstærke dagligvaregiganter kan sælge ud af deres sæsonvarer, lokke nye kunder til med slagtilbud på non-food-varer og være klar til den nye sæson, uden at blive ramt på nedskrivninger og likviditet som alle tvangslukkede butikker. Så kære Dan Jørgensen, Simon Kollerup og Mette Frederiksen: Hvor er det rimelige og ”balancen” i det?

LÆS HELE BLOGINDLÆGGET HER

LÆS OGSÅ: Efterlyser en klar udmelding om forlængelse af restriktionerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD