Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Føtex har fundet en ny salgsdirektør

Tirsdag den 2 marts 2021 kl. 11:47 af: Kristian Holgersen

En erfaren profil overtager jobbet som salgsdirektør i Føtex. Gennem 21 år har han lært Salling Group at kende på kryds og tværs.

Lige efter årtusindskiftet startede Jacob Fejerskov som trainee i Bilka, og siden er det lykkedes ham at arbejde sig videre op gennem systemet.

Tirsdag formiddag kunne Salling Group præsentere Jacob Fejerskov som kommende salgsdirektør for Føtex. Han afløser fra den 15. marts Jan Larsen, der har valgt at fortsætte karrieren uden for koncernen.

- Med sin erfaring som tidligere varehuschef i Føtex og Head of Retail i Bilka forstår Jacob til bunds driften af et varehus og dagligdagen blandt kunder, siger Per Bank. Han er administrerende direktør i Salling Group.

- Samtidig er hans brede kendskab til Salling Group og den voksende betydning af samspillet mellem fysiske butikker og online et stærkt supplement til Føtex’ i forvejen dygtige ledergruppe, siger topchefen.

Selv ser Jacob Fejerskov meget frem til de kommende opgaver og til at blive en del af ledelsesgruppen hos Føtex-direktør Anja Madsen.

- Jeg glæder mig virkelig meget til at begynde igen i føtex og ser frem til at udvikle kæden endnu mere til gavn for kunder og kolleger, i tæt samarbejde med alle de dygtige varehuschefer, siger Jacob Fejerskov.

Undervejs i sin lange karriere i Salling Group har Jacob Fejerskov blandt andet været varehuschef i både Føtex og Bilka. Den seneste titel var Head of Retail i Bilka.

LÆS OGSÅ: Tidligere tv-vært forlader direktørpost i Salling GroupFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD