Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Føtex brugte pladsen foran tvangslukkede butikker som ekstra afdeling

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 16 februar 2021 kl. 11:46 af: Kristian Holgersen

Da en Føtex begyndte at stille varer frem foran de tvangslukkede nabobutikker, gav det genlyd på sociale medier. Topchef griber ind.

Store dele af Ballerup Centeret er ramt af tvangslukning, og det udnyttede Føtex til at udvide butikkens salgsareal en smule.

Pladsen foran de lukkede butikker blev inddraget til tøjstativer og forskellige andre nonfood-varer.

Det fremgår af en video, som Jørgen Blume Jørgensen, indehaver af butikken Ballerup Guld og Sølv, har lagt på Facebook.

- Selvom vores butik ikke er den mest spændende at se på, medens vi har lukket på grund af corona, er det imponerende, at Føtex i Ballerup nu udvider deres forretning og bruger naboernes facader og centergangen til udstilling og prisskilte, skrev han i sin facebookopdatering, der siden er blevet delt flittigt.

På videoen fremgår det blandt andet, at Føtex har plastret området foran en tvangslukket tøjbutik - Mr. Møllbach - til med tøjstativer.

- Jeg synes, det er grænseoverskridende at sætte tøj foran en tøjbutik. De gnider salt i såret. De træder på os andre erhvervsdrivende, siger indehaver Ronni Donnerstag Møllbach til BT, som også var først med historien.

Topchefen går ind i sagen

Efter de mange delinger på sociale medier og omtale i de traditionelle medier valgte topchefen i Salling Group - Per Bank - at kommentere på sagen.

- Den adfærd fra Føtex i Ballerup er på ingen måde i orden. Jeg kan godt forstå det opfattes som respektløst. Der er taget hånd om det, skriver han på Twitter.

At den ekstra afdeling bliver pakket ned fremgår også af et svar fra Føtex-butikken på Facebook, hvor der samtidig bliver sat streg under, at butikken har tilladelserne i orden.

- Vi har haft alle godkendelser til at bruge centertorvet igennem Centeret og Mr. Møllbach. Vi har gjort det for at give mere plads i butikken til kunderne, men vi tager selvfølgelig din henvendelse seriøst og vi har tømt det inden vi åbner kl. 7 i morgen, lød svaret på Facebook.

LÆS OGSÅ: Kvickly vil bruge millioner på tvangslukkede butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD