Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Familiekæde blæser til angreb midt i svære tider





RESTAURANT FLAMMEN

Driftsresultat (t.kr.)
2019: 1.375
2018: 3.779
2017: 19.297

Årets resultat før skat (t.kr.)
2019: 1.058
2018: 3.204
2017: 18.770

Årets resultat (t.kr.)
2019: 27
2018: 1.558
2017: 14.529

Kilde: Rosenfeldt og Sunddal Holding ApS, Årsrapport 2019

Onsdag den 3 marts 2021 kl. 09:44 - Kilde: Børsen

Med coronakrisen hængende over hovedet og trods en dyr satsning på det tyske marked i frisk erindring sætter familieejet spisekæde nu gang i ekspansionen.

Den familieejede spisekæde Restaurant Flammen har planer om at åbne yderligere 12 restauranter i løbet af de kommende år, skriver Børsen.

Ifølge Piet Klein - adm. direktør i Restaurant Flammen - er forretningsmodellen er blevet trimmet under coronakrisen, så kæden nu kan slå sig ned i mindre byer og stadig tjene penge.

Samtidig giver de svære vilkår for branchen under pandemien også nye muligheder.

- Vi kommer desværre nok til at se nogle konkurser i både vores og andre brancher og dermed også flere tomme lejemål. Så ud fra den betragtning tænker vi også, at timingen er rigtig, til at vi måske kan komme i nærheden af lejemål, som har en bedre økonomi for os end før corona, siger Piet Klein til Børsen.

Restaurant Flammen har 14 danske restauranter og en enkelt i Tyskland.

Tilbagegang inden krisen

Allerede i 2019 oplevede Restaurant Flammen en markant tilbagegang i indtjeningen, selvom forretningen i Danmark egentlig kørte fornuftigt.

Det var satsningen på det tyske marked, som kæden endte med at brænde nallerne på. En enkelt restaurant i Hamborg stod for et driftsunderskud på 3,5 millioner kroner i 2019.

I begyndelsen af 2020 så kæden positive tegn på det tyske marked, men ligesom på det danske marked, blev omsætningen voldsomt påvirket af nedlukninger. Over sommeren kom gæsterne dog tilbage.

- Trods påvirkningen af pandemien glæder ledelsen sig samtidig over, at næsten 100.000 gæster besøgte vores restauranter i juli 2020 og medvirkede til en måned med rekordaktivitet. Det er et stærkt vidnesbyrd om, at vores gæster stadig er begejstrede for vores koncept, skrev ledelsen i den seneste årsrapport.

LÆS OGSÅ: Rigmænd må til lommerne for at beskytte stor spisekæde

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:








Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD