Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Styrk din virksomheds fysiske tilstedeværelse på den kommende messe"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Butikschef - Odense - Slotsgade

LIDL, Odense

I Lidl arbejder vi hårdt for at skabe resultater og fortsætte vores vækst, så vi bliver danskernes foretrukne indkøbssted. Vi er nemlig ikke bange for ambitioner – og her er også plads til dine. Hvis du kan inspirere dine medarbejdere til at smøge ærmerne op og tage fat, finder du ikke et bedre sted at investere dig selv og din karriere end i Lidl. Vi har nemlig en plan for det hele, også for dig. Det er derfor, vi siger, at du lykkes i Lidl.

Som butikschef er det dig, der sørger for, at alt går op i en højere enhed. Du går forrest og motiverer dine medarbejdere til at skabe rammerne for landets bedste indkøbsoplevelse. Du sørger for, at alle opgaver bliver fulgt til dørs, og at butikken altid er salgsklar. Samtidig sørger du for, at dine medarbejdere trives, og du bakker dem op i deres udvikling.  Du bliver også ansvarlig for at:
 - Lede og fordele den daglige butiksdrift
 - Oplære, uddanne, lede og motivere dine medarbejdere i butikken
 - Følge op på Lidls butikskoncepter
 - Følge op på nøgletal og bruge dem aktivt til at nå butikkens mål
 - Rekruttere nye medarbejdere
 - Tage del i den daglige drift af butikken, fx varebestilling og -opfyldning

Læs mere
JYSK Danmark søger Weekendsælger u/18 år til JYSK i Esbjerg

JYSK, Esbjerg

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? 🙋

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Weekendsælger, vi er på udkig efter. Du skal være klar til at køre en masse omsætning i kassen. Arbejdstiden vil primært være weekender, samt afløsning ved ferie, sygdom mv. Du skal forvente at arbejde ca. 7-8 timer om ugen. 💪

You bring dedication and…
 - du er vild med at sælge – også fra kassen
 - du sætter kunderne først
-  du er klar til at tage fat og er ikke være bange for at svinge støvsugeren
 - du drømmer sikkert om en karriere i JYSK

Læs mere
Tax Assistant Student Worker

LIDL, Kolding

Har du interesse for skatteret og regnskab? Og kunne du tænke dig at udvikle dine kompetencer inden for det skattemæssige område ved siden af dit studie? Så er stillingen som Tax Assistant ved Lidl Danmark måske noget for dig. Du vil blive tilknyttet afdelingen Tax/Accounting som består af 10 medarbejdere. I afdelingen er vi ansvarlige for, at alle skatter, afgifter, TP m.m. bliver indberettet korrekt.

Ud over det interne samarbejde med de øvrige fagafdelinger har vi et fast samarbejde med ”Big 4”, som hjælper i forbindelse med specifikke og specialiserede sager – som eksempelvis landsskatteretssager. Med reference direkte til Tax Manager bliver din opgave at understøtte disse driftsopgaver og sikre et stærkt samarbejde.

Vi forventer, at du kan arbejde ca. 15 timer om ugen fordelt på 2-3 dage. Vores afdelingen er præget af et åbent og uformelt miljø. Opgaverne er som hovedregel meget varierede, samtidig er der dog også faste tilbagevendende opgaver. I perioder op til eksempelvis årsafslutning og andre deadlines er der højt tempo, men ellers varierer tempoet meget i løbet af året. Der er således tid til fordybelse i opgaver, mens der på andre tidspunkter vil være fokus på effektivitet og dermed korte deadlines.

Læs mere
JYSK Danmark søger Store Manager til Ølstykke

JYSK, Ølstykke

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling og teamspirit går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?  Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Store Manager, vi er på udkig efter.

You bring dedication and…
• du har hidtil haft succes med at skabe gode salgsresultater med dit team
• du har bevist at du kan lede og udvikle et team og skabe talenter
• du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
• du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet
• du træffer selvstændige beslutninger i en meget travl og dynamisk hverdag – og trives med at have det fulde ansvar for alle beslutninger i butikken
• du har drive og ambitioner om en karriere i JYSK

Læs mere
SALGSASSISTENT, BALLERUP

VILA, Ballerup

Er du over 18 år og har du tjek på de nyeste trends? Er du er udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder?  Så har du mulighed for at blive en del af et serviceminded og dygtigt salgsteam i vores VILA-butik i Ballerup.

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som butiksassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer. Dine arbejdsopgaver omfatter: Du skal give kunderne en god oplevelse med vejledning og et højt serviceniveau.  Du er med til at skabe en positiv atmosfære i butikken.

Læs mere
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Greve

JYSK, Greve

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor du får lov til at stå i spidsen for dit eget team og hvor du får personlig udvikling? Hvor muligheden for at skabe synlige resultater gennem dit team går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1.  Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.  

You bring dedication and…
•du brænder for et godt salg og vil gerne hjælpe dine kolleger til at blive endnu bedre sælgere
•du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
•du er motiveret for at skabe gode salgsresultater i samarbejde med dit team
•du har ansvaret for at skabe en attraktiv og salgsklar butik
•du er med til at skabe teamspirit gennem god energi og motivation
•du har drive og ambitioner om at gøre karriere i JYSK som Store Manager på sigt eller måske endnu videre

Læs mere
Souschef til DSB 7-eleven på Aarhus Banegård

GML-HR, Aarhus

Vil du være en del af et verdenskendt succesfuldt brand? Er du salgs- og resultatorienteret og brænder du for at udvikle dig selv rent karrieremæssigt? Så har du nu muligheden for at komme med på holdet hos 7-Eleven på Aarhus Banegård.

Dit primære fokusområde er at løfte salget og det økonomiske resultat gennem fremragende ledelse og godt købmandskab. Du arbejder tæt sammen med butikkens anden souschef og naturligvis butikschefen. Du har konstant fokus på butikkens drift, og at medarbejderne er motiverede og yder en kundeservice ud over det sædvanlige.

Sammen med butiks- og souschefen er du i dagligdagen ansvarlig for driften af butikken og dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:
• personaleledelse – uddelegering og ansvarsfordeling
• kundebetjening og salg
• sikre høje butiksstandarder og at butikken til enhver tid er salgsklar
• trimme og fylde butikken op
Du vil løbende blive inddraget i flere opgaver, så du klædes på til på sigt selv at blive butikschef.

Læs mere
BUTIKSCHEF, ONLY STORES, TÅSTRUP CITY 2

ONLY, Tåstrup

Til vores ONLY-butik i Tåstrup City 2 søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.  Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Samtidig er du ikke bange for at påtage dig en lederrolle, hvor du træffer beslutninger og giver feedback til dit team. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.  Som butikschef får du stort selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
GML-HR søger franchisetagere til det succesfulde Børneloppen koncept

GML-HR, Jylland

Det succesfulde bæredygtige koncept indtager Jylland og ønsker endnu flere butikker i det jyske.  Har du mod på at skabe din egen forretning, men samtidig være en del af en succesfuld virksomhed med et gennemtænkt koncept? Vi søger franchisetagere til større danske byer som eksempelvis Herning, Sønderborg, Kolding, Vejle, Esbjerg, Holstebro og Viborg. Kender du allerede vigtigheden af de sociale medier som markedsføringskanal?

Børneloppens koncept er godt understøttet af det rigtige content på diverse sociale medier, derfor er det vigtigt at du kan se dig selv være aktiv på diverse platforme dagligt. Det er her kundestrømmen skabes, det er her hvor de gode kundehistorier deles, og det er her kunderne kan følge med i hvad der sker i netop DIN butik.

Som franchisetager ejer du din egen forretning, men er samtidig en del af Børneloppens koncept. Det bliver din opgave at drive din butik til succes og sikre dens udvikling. Du indgår i et samarbejde med resten af Børneloppens franchisetagere og kollegaer, som sikrer en grundig introduktion og løbende sparring og udvikling.

Læs mere
Arla Foods søger en erfaren Space Management Developer med stærke analytiske kompetencer

Arla Foods, Aarhus

Our new Space Management Developer will execute our space and navigation strategies with the purpose of optimising store sales and increasing customer earnings.

 
You will independently analyse and develop planograms for various store formats while tracking and documenting cause-and-effect of different space and navigation solutions.
 
You will continuously improve our activities based on best practices in close collaboration with the Instore Manager, Marketing and Sales by:
 
• Building our instore space management capabilities and independently analyse and identify category growth potential from optimised shelf lay-out
• Test in-store solutions, track and roll out successful concepts

In Customer Marketing, you will be assigned or identify your own projects independently in close collabo-ration with your colleagues as well as other stake-holders.

Our new Space Management Developer is on top of the latest fixture and cooler-type trends and will be managing our cooler and instore conceptual materials within stores and at internal and external warehouses.

Læs mere

  side 1 af 10

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD