Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

ASS BUTIKSCHEF, ONLY STORES, KOLDING STORCENTER

ONLY, Kolding

Til vores ONLY-butik i Kolding Storcenter søger vi en udadvendt og serviceminded ass. butikschef.  Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye ass. butikschef.

Som ass. butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Samtidig er du ikke bange for at påtage dig en lederrolle, hvor du træffer beslutninger og giver feedback til dit team. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.  Som ass. butikschef får du stort selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
Franchisetagere 7-Eleven København

GML-HR Retail, København K

Drives du af at skabe resultater - hvorfor så ikke selv høste frugten? Bliv selvstændig købmand, med et prisvindende koncept i ryggen. Et fedt koncept og et stærkt bagland er blandt andet det købmændene fremhæver, når man spørger dem, hvorfor de har valgt at være selvstændig hos 7-eleven.

Som selvstændig købmand hos 7-eleven driver du din egen forretning og er du ambitiøs og dygtig, så kan du se frem til en god indtjening og masser af muligheder for at præge din egen hverdag. Du bliver du en del af et gennemprøvet franchisekoncept med et bagland som tager sig af indkøbsaftaler, sortiment, administration og markedsføring så du hovedsageligt kan bruge din tid på at drive butik og være leder for dine medarbejdere.

7-eleven Danmark vandt i 2019 titlen som Verdens bedste convenience-koncept, en titel man hos 7-eleven er stolte over, og som beviser at man er lykkedes med at transformere 7-eleven fra traditionel til moderne convenience.

Læs mere
TIMEASSISTANCE OVER 18 ÅR, ONLY STORES, ESBJERG STORCENTER

ONLY, Esbjerg

Er du udadvendt og service-minded, og er du ovenikøbet vild med mode?  Vi søger lige nu en timeassistance over 18 år, som har lyst til at hjælpe os i butikken ca. 20 timer om ugen i vores ONLY-butik i Esbjerg Storcenter.

Din fornemmeste opgave vil være at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre.  Det er vigtigt at du er fleksibel, da du vil skulle arbejde både i hverdagene og i weekender.

Læs mere
Souschef Fuldtid til Lidl Emdrupvej

LIDL, København Ø

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.  I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle, hvor du både kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
* Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
* Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
* Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
* Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
* Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
SALGSASSISTENTER, ONLY STORES, STORKØBENHAVN

ONLY, Storkøbenhavn

Til vores ONLY-butikker i Storkøbenhavn søger vi udadvendte og servicemindede salgsassistenter.  Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske en af vores nye salgsassistenter.  Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.

Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
Souschef - Silkeborg

LIDL, Silkeborg

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle, hvor du både kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
 - Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 - Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 - Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 - Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 - Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
PERSONAL ASSISTANT TO GLOBAL SOURCING DIRECTOR

BESTSELLER, Aarhus/Brande

Are you a structured and proactive Personal Assistant looking for an opportunity to apply your experience in an international, challenging and dynamic environment?  We are looking for a Personal Assistant to BESTSELLERs Global Sourcing Director.

As Personal Assistant, you will be supporting BESTSELLERs Global Sourcing Director – and consequently, you will take on a central function in a key strategic unit within BESTSELLER.
A key focus of our organisation is an ambitious sourcing strategy, aimed at creating transparency in our supply chain. Through a range of initiatives BESTSELLER is committed to transform the way we do business for the better of our society and our planet – and we want results now. As a Personal Assistant you will make a positive difference as you support the management on this journey.
You will join a small and dynamic team based in Denmark, but will also be a part of a global team, scattered across the globe with offices in China, Cambodia, Italy, Hong Kong, Myanmar, Bangladesh, Turkey, India and Pakistan. Consequently, your daily contacts include both local and global colleagues, partners and external stakeholders.

Your primary responsibility is to assist the Global Sourcing Director with a range of administrative tasks, including calendar and travel management, appointment scheduling and day-to-day support and sparring.

Læs mere
Truckførere 37 timer til Lidls logistikcenter i Køge

LIDL, Køge

Vi søger to nye dygtige og fleksible truckførere til vores Logistikcenter i Køge.  Stillingerne er begge på 37 timer ugentligt.
Stilling 1: Du arbejder i tidsrummet 6.00-22.00 mandag til fredag, den ene uge på daghold den anden på aftenhold. Hertil er der vagter hver 2. weekend, som naturligvis giver fri på nogle andre dage.
Stilling 2: Du arbejder fast nat i tidsrummet 21:00-05:00. Her er der som udgangspunkt ikke weekendarbejde, det kan dog forekomme i travle perioder.  Du skal i din ansøgning angive, hvorvidt du søger stilling 1 eller 2!

Om jobbet:
• Fylde pluklokationer op med rækketruck via lagerstyrringsssystem med stregkoder
• Tage imod varer med scanner
• Køre modtagne paller fra varemodtagelsen til reoler
• Diverse lageropgaver

Læs mere
BUYER - HOMME

SELECTED, Brande

Are you an experienced buyer with a passion for sourcing, negotiation and product development? Then this is your chance to join a skilled and committed buying- and design team.  We are looking for an experienced Buyer, who can contribute to the continuous development of our products and brand within the tailoring category at SELECTED HOMME.

You will join a dedicated buying- and design team, characterised by a young and informal work environment with room for creativity and helpful colleagues. We always aim to inspire and create confidence for our customers. We recognise the potential of our brand and our employees and are focused on developing and growing all aspects of our business.

You will be a part of our Tailoring Buying team, where your responsibility will be to develop our tailoring category in close cooperation with our design- and sales department. You ensure that we have the right mix of quality, price and delivery, matching the SELECTED DNA and values as well as our customers’ expectations. Based on your great business acumen and negotiation skills, you develop new styles and negotiate price, quality and delivery with suppliers. Sustainability is key to our business, and in close cooperation with our sourcing offices around the world, you develop and optimise the relation with our international suppliers, always staying up-to-date on new qualities, new innovations within production and new possibilities in the market.

Læs mere
Souschef Fuldtid til Lidl Frederiksberg

LIDL, Frederiksberg

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.  I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle, hvor du både kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
* Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
* Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
* Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
* Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
* Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere

  side 1 af 8

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD