Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Digitale kompetencer bliver kun vigtigere for fremtidens detailhandel"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Juleassistancer i Magiske Magasin

Magasin, Magasin hele Danmark

Julen er vores travleste periode, og vi har derfor brug for din hjælp til at gøre den magisk. Nu har du chancen for at være med til at levere den bedste juleservice til vores kunder. Som juleassistance bliver du en del af Magasin familien, og du kommer til at arbejde sammen med vores passionerede medarbejdere. Vi søger juleassistancer til vores syv forretninger Aalborg, Aarhus, Field's, Kongens Nytorv, Lyngby, Odense og Rødovre. 

En arbejdsdag som juleassistance i Magiske Magasin:
”Du møder frisk og veloplagt ind til en spændende og travl arbejdsdag sammen med dine fantastiske kolleger. Din shopmanager har givet dig ansvaret for en af butikkens afgørende funktioner, kassen, hvor du har mulighed for at levere knaldgod service med et smil. Sammen med dine dygtige kolleger hjælper i hinanden med at fylde varer op, så butikken står kniv skarp - fordi uden Magasins stærke holdånd - så kan julen ikke blive magisk. Ud af øjenkrogen spotter du en kunde, som har brug for netop din hjælp. Med din positive attitude og dine servicemindede egenskaber giver du kunden en WOW-oplevelse, fordi i Magasin er godt købmandskab altafgørende. Du slutter kundeoplevelsen af med at give mere end forventet ved at hjælpe kunden ud med alle hendes pakker.”

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, ESBJERG KONGENSGADE

ONLY, Esbjerg

Til vores ONLY-butik i Esbjerg Kongensgade søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent. Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent! om salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.  Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
CONTROLLER TIL FINANCE & ACCOUNTING

BESTSELLER, Brande/Aarhus

Er du koncernregnskabsspecialist og klar på at blive en del af et team med ansvar for BESTSELLERs eksterne rapportering?  Du bliver en del af afdelingen External Reporting, hvis hovedansvar er udarbejdelsen af BESTSELLERs koncernregnskab. Du arbejder tæt sammen med en kollega i teamet, men bliver samtidig en del af BESTSELLERs Finance & Accounting, som består af 35 kollegaer med ansvaret for BESTSELLERs danske selskaber, herunder moderselskabet BESTSELLER A/S.

Du får ansvaret for at planlægge, udarbejde og udvikle hele processen omkring BESTSELLERs koncernregnskab samt sikre høj kvalitet i hele kvartals- og årsregnskabsaflæggelsen for de over 120 internationale selskaber, som indgår. Du bliver det centrale bindeled i BESTSELLER, som skal sikre, at vi på alle niveauer får skabt en ekstern årsregnskabsproces i verdensklasse samt løfte hele organisationens regnskabsforståelse.

Du skaber et godt samarbejde og formår at udvikle og implementere fælles principper og arbejdsgange på tværs af BESTSELLER i relation til de eksterne årsregnskaber. Samtidig forstår du sammenhængen til de interne operationelle regnskaber.

Læs mere
BUTIKSCHEF VERO MODA VORDINGBORG

VERO MODA, Vordingborg

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VERO MODA butik i Vordingborg?  Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Vi forventer, at du er en synlig og tilstedeværende leder, og det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus og bevare overblikket.

Du har ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal. Som butikschef vil du få udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift. Yderligere vil du: 
 - Beskæftige dig med driftsmæssige opgaver som planlægning, prioritering og opfølgning på de ansattes præstationer
 - Træne og uddanne medarbejdere
 - Sikre at vores kunder er i fokus, så de altid føler sig velkomne
 - Motivere og coache dine medarbejdere i et åbent og dynamisk miljø
 - Sikre en høj butiksstandard med fokus på salg og indtjening
 - Sørge for en dynamisk og salgsklar butik

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, AALBORG STORCENTER

ONLY, Aalborg

Til vores ONLY-butik i Aalborg Storcenter søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.  Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent!  Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på. Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
BUTIKSCHEF, ONLY STORES, VARDE

ONLY, Varde

Til vores ONLY-butik i Varde søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.  Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Samtidig er du ikke bange for at påtage dig en lederrolle, hvor du træffer beslutninger og giver feedback til dit team. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.  Som butikschef får du stort selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
SALGSASSISTENT PIECES VALBY (SPINDERIET)

PIECES, Valby

Til vores PIECES-butik i Spinderiet i Valby søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.  Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende.

Arbejdsområder:
 - Servicere kunder
 - Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 - Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen

Læs mere
Assistent Sales Manager søges til Tøjeksperten Kolding Storcenter, 37 timer pr. uge

Tøjeksperten, Kolding

Tøjeksperten er en del af PWT Group som tæller mere en 130 butikker i Danmark. Butikkerne sælger en række forskellige af PWT Group‘s egne brands bl.a. Lindbergh, Junk De Luxe, Bison, Morgan, Jacks Sportswear Intl. m.fl.  Du har sammen med din Sales Manager stor indflydelse på den daglige drift af butikken, og kan i høj grad præge din egen hverdag. Derfor lægger vi vægt på, at du er god til at planlægge og prioritere dine opgaver, og kan bevare overblikket i pressede situationer. Med din positive, åbne og direkte personlighed motiverer, coacher og udvikler du dine medarbejdere, og inspirerer dem til at blive endnu bedre, så de yder deres bedste og dermed sikrer, at dine kunder får en ekstraordinær oplevelse hver dag.

Vi forestiller os at du har 2-4 års erfaring fra detailbranchen, gerne inden for tøj/tekstil. Det kan være en fordel at du er udlært salgsassistent. Du har eventuelt allerede haft en lignende stilling og har kendskab til det at lede medarbejdere. Du er drevet af at skabe resultater gennem salg og mersalg, samtidig med at du giver god kundeservice – hver eneste gang!

Læs mere
KREATIV OG STILSIKKER PRINTDESIGNER

BESTSELLER, Brande

Er du en erfaren printdesigner med en stærk fornemmelse for farver og print? Vi søger en skarp printdesigner, der kan omsætte trends til kommercielle produkter.

Fokus på forretning og fashion
Hos Jacqueline de Yong er vi i alt 35 medarbejdere, og du bliver en del af en alsidig og dynamisk hverdag i en international modevirksomhed. Vi har alle en passion for at lave stærke produkter med masser af salgspotentiale, og du vil opleve et ambitiøst miljø, der emmer af energi og engagement. Trivsel står højt på agendaen sammen med en altid tilstedeværende vilje til at fortsætte vores kontinuerlige fremgang.

Dit ansvar bliver at researche, udvikle og udarbejde prints i samarbejde med design, indkøb og leverandører. Her sørger du for, at der er en rød tråd i vores prints på tværs af kollektionerne, og at der er sammenhæng mellem prints, trend og farver. Derudover er du ansvarlig for, at alt internt grafisk materiale bliver udarbejdet og kommunikeret til de relevante modtagere.

Læs mere
BUTIKSCHEF - 37 TIMER - Roskilde

VILA, Roskilder

Trives du i en travl hverdag, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VILA-butik?  Som butikschef får du en nøgleposition i arbejdet med at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og resultater i vores butik i Ro's Torv, Roskilde.

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse, hver eneste gang hun træder ind i en af VILAs butikker.

Du har ansvaret for butikkens drift og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal. Som butikschef vil du få udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, visual merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift

Læs mere

  side 1 af 6

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD